Boeken

Gemengde rozen

Lach óók eens om jezelf. Proef aan romantiek en vrijheid. Mijmer mee over wat voorbijgaat, over de keerzijde van verdrietige dingen. Glimlach om wat je herkent. Pak, net als de hoofdpersonen, je kans. Of de fiets. Pik het niet langer en neem wraak op onrecht. Duik, kortom, in dit boeket Gemengde Rozen. Zie, ruik, proef en voel wat er zich zo allemaal in vrouwenleven kan voordoen. En vooral: geniet.

Het staat in de sterren – of niet

Ze ziet er goed uit, freelance journaliste Yvette. Ze weet welke kleuren haar grijze lokken flatteren. Ze stelt hoge eisen aan zichzelf. Dat is precies waardoor ze met haar schatrijke bejaarde bovenbuurvrouw, ook weduwe, een winter in Frankrijk belandt. Daar kan ze immers ook werken? Want haar artikelenreeks over BN’ers die in astrologie geloven moet wel doorgang vinden! En de kennismaking met die leuke man met krullen kan jammer genoeg toch geen vervolg krijgen. Zelf gelooft ze niet in de sterren. Maar de echtgenote van de man met de krullen denkt daar anders over…

Het ware geluk

Janna van Oostzijden (45) zou véél meer willen dan huizen op de foto zetten voor het makelaarskantoor waar ze een soort manusje van alles is. Haar vriendin Ana Canister (48) wil na het overlijden van haar man weer in haar oude werk aan de slag, maar dan anders. Als ze samen een week met vakantie zijn op Texel, vallen de kwartjes. En bepaald niet alleen qua wijsheid en carrière. Voor ze er erg in hebben sluipt iets waar ze zich niet op blind staarden hun leven binnen. Het ware geluk…

Op de liefde!

Carry van Wateringen verhuisde ooit als schoolmeisje met haar ouders naar hun nieuwe boerenbedrijf in Frankrijk. Ze vond er de liefde van haar leven, en verloor hem door de dood. Elk jaar bezoekt ze in de zomervakantie haar Nederlandse familie vanuit het flatje aan zee dat ze hadden aangehouden. Dit maal is ze er wat eerder door een reünie van de middelbare school. Maar met wie toch voelt het dansen op het gemaskerd bal daar zo fantastisch goed…?

Toeval bestaat!

Ellen van Rooswijk (53) loopt na een ernstig verkeersongeluk moeilijk. Daarbij scheidde ze ook nog, en raakte ze door een fusie haar baan kwijt. Nu staat ze op het punt zich als zelfstandig ondernemer te vestigen, maar is weer de oplevering van het kantoorpand vertraagd… Het pluspunt is dat ze daardoor een maand met haar kampeerbusje op stap kan gaan. En dat zal een heel gelukkige gevolgen hebben…

Te druk voor de liefde

Twee jaar na haar scheiding besluit charmante, onhandige Tilly – die ook nog een glutenintolerantie heeft – om geen energie meer aan daten en mannen te verspillen. Ze is veel te druk voor de liefde en wil elke seconde van haar leven gebruiken voor het opbouwen van een keten van beautysalons. Maar ja, in een supermarkt veegt ze met haar jas twee flessen Franse wijn van het schap, die in duizenden scherven… En brengen die niet geluk…?

Partenspelers

Het verhaal dat ik geschreven moest hebben. Anders dan de andere boeken. Met wáár gebeurde en wáár gehoorde flitsen, die herkenbaar zijn voor menig 45+ vrouw… Het is ook dikker, met twee delen in een band. Het eerste speelt op Texel, het tweede in Denemarken. Het heeft het mooiste happy end dat er bestaat. Het vinden van geluk in jezelf. “Toen ik het boek PARTENSPELERS las, vielen de schellen van mijn ogen en ontdekte ik hoeveel dingen ik in mijn leven door anderen heb laten beslissen zonder dat ik het zelf door had”

In de boekhandel zijn mijn oudere titels uitverkocht. Dat zijn:

*Ja, duizendmaal ja
* Die tweede man
*Liefde op Texel
* De dubbeluitgave van Liefde op Texel en Die tweede man
*Vrouwen voor de wind
* Eens een romance    
* Vier vrouwen           
* Via Maria Sofia        

* Een tweede kans
* Ogenblauw  
* Zomervrouw            
* Hé hallo       
* Nu of nooit   
* Happy          
* Op rozen op Vlieland
* Morgen beginnen

Bel of mail me als je zo’n titel wilt kopen. Ze kosten € 10,- alleen de dubbeluitgave  € 15,- en Partenspelers 17,50. Ex. verzendkosten!

Bijna alle titels zijn ook als e-book uitgekomen en als Grote Letterboek.
Kijk bijvoorbeeld bij bol.com of mail me.